SRCHA

Swedish Reined Cow Horse Association

SRCHA Youth


Du når föreningens ungdomsansvarige, ordförande Silvio Wirth, direkt via meddelande på FB sidan SRCHA Youth eller via epost till [email protected] 

Har du själv en idé, tveka inte att ta kontakt, du varmt välkommen! 

2021-06-12

Den 3-4 juli är det dags för SRCHA ungdomsträning på Redstone Ranch, ÖrkeljungaTränaren kommer att vara Anthon Hagström och inriktningen blir Reining och Fun. Anthon kommer att ge er lite tips hur ni kan träna Cowhorsemönster utan en ko. Vi kommer att ha lite lekar och en kunskapstest över regelboken för NRCHA.

Är ni intresserade så skickar ni en intresseanmälan till [email protected] eller ringer till Silvio på 0725282489. Därefter får ni utförligare information vad som gäller.

Priset för lägret är 800 kr plus boende och boxplats. Boende för 10 personer finns på plats.

Maten kommer vi att laga tillsammans. SRCHA YOUTH kommer att bjuda på ingredienserna!

2021-06-04

söndag 6 juni kl 19, har styrelsen tänkt samla alla våra ungdomar på ett digitalt möte:

SRCHA Youth Medlemsmöte

Anslut till mötet på Google Meet via meet.google.com/pjt-kwcb-vxu

Vi hoppas att så många ungdomar som möjligt får möjligheten att var med. Vi vill gärna informera er lite om våra närmaste planer och givetvis höra era åsikter, tankar och ideér.

2021-05-06 

Den 6-8 augusti är det dags för SRCHA ungdomsträning på Ärnebäcks gårdDen kommer vara inriktad på Herd Work. Tränare: Martin Langels. Anmäl ert intresse till [email protected]Det kommer endast finnas ett begränsat antal platser. Mer info kommer inom kort.

2021-04-28 

Med hälsningar från Silvio, ordförande SRCHA till alla ungdomar.

Jag vill berätta att planering inför vårens/sommarens läger och träningstillfälle är i full gång. Det kommer att finnas flera tillfälle där ni kan träffas och träna tillsammans. Båda i södra Sverige och mellersta Sverige. När datum och plats är spikat så återkommer vi med mer information.

2020-12-12

SRCHA tackar Eva för sitt engagemang med ungdomarna under dom senaste åren. Styrelsen har beslutat att förändra konceptet. Tack för din tid som ungdomsrepresentant!

Foto: Gert Andersson - Foto på beställning

Peo Ejderhall Memorial 2018

Fotokollage av: Martin Langels 

Youth Clinic 2017

0