SRCHA

Swedish Reined Cow Horse Association

SRCHA Youth

Vi hälsar Eva Nilsson välkommen som ungdomsansvarig i SRCHA fr o m 2018. Som Youth medlem kommer du att kunna kontaktas direkt av henne. Eva kommer att arbeta för och med er ungdomar. Hon kliver in med ett stort engagemang  och många idéer redan från start. Styrelsen välkomnar Evas initiativ och att få fler ideella krafter som hjälper till att föra föreningen framåt. Eva jobbar utanför styrelsen men med en tät kontakt och förankring tillsammans med oss.


Du når Eva via FB sidan SRCHA Youth och via epost till ungdom@srcha.eu


Har du själv en idé, tveka inte att ta kontakt, du varmt välkommen

Väkomna till årets andra ungdomsträff till häst 22-24 juli

Vi kommer denna gång att vara hos Joakim Pettersson på Jip Quarter & Performance horses utanför Falköping.

Ni kommer att få rida två pass om dagen söndag och tisdag. Vi börjar med ett pass reinwork där ni får jobba på er egen nivå med reiningmanövrar och teknik inför arbetet med flagga och kor. Nästa pass blir ett flaggpass och sedan blir det kossepass. På måndagen åker vi till Skara Sommarland. På eftermiddagen när vi kommer tillbaka är det medlemsträff för alla SRCHAs medlemmar och ni ungdomar ska hålla i några aktiviteter med de vuxna. 

Pris: 1500:- plus inträde och mat på Skara Sommarland som betalas var och en för sig på plats. Mat och boende för ryttaren samt box till hästen ingår övriga tider. Mer info hittar du här på FB-evenemanget

Anmälan till Eva Nilsson via sms 0722005966 eller mail till ungdom@srcha.eu. Anmälan är bindande och medlemskap i SRCHA är ett krav.

Har ni några frågor så hör gärna av er via mail eller telefon. Välkomna!

Välkomna till årets första ridna ungdomsträff den 9-10 juni

Vi kommer att vara hos Urban och Ulrika Gullberg på Gallant Creek Ranch. Det blir två dagar med ko-träning, reinwork och teori. Pris: 1500:- inklusive mat och logi för ryttaren och rephage till hästen. Föräldrar kan beställa mat men logi får man ordna själv. Finns möjlighet att ta med egen husvagn, lastbil, tält etc.

Anmälan till Eva Nilsson via sms 0722005966 eller mail till ungdom@srcha.eu. Anmälan är bindande och medlemskap i SRCHA är ett krav.

Har ni några frågor så hör gärna av er via mail eller telefon. Välkomna!

Inbjudan till SRCHA ungdomsträff på Boda Borg i Karlskoga den 14/4

En dag full med äventyr och skratt där föräldrar och ungdomar träffas och har kul tillsammans, samtidigt som vi diskuterar hur vi vill ha vårt första år med vår ungdomssatsning. Mitt mål är att alla våra ungdomar ska lära känna varandra och ha roligt tillsammans, samtidigt som vi tränar och tävlar våra hästar. Alla nivåer på häst och ryttare är välkomna, man behöver inte tävla! Det enda kravet vi har är ett medlemskap i SRCHA. 

Hälsningar Eva Nilsson


PDF - Läs hela inbjudan här.