SRCHA

Swedish Reined Cow Horse Association

Vill du bli medlem? 

Fyll i formuläret till höger, skicka in ev. Non Pro Deklaration och betala årsavgiften till:

Bankgiro 5483 - 8750 eller SWISH nr 123 457 1121.
Betalar du från utlandet använder du:
IBAN: SE1880000810599048726922    BIC:   SWEDSESS


Nyhet fr. 2018 

Föreningen inför Non Pro Deklaration.  För att Du ska få ryttarstatus på ditt medlemskort som Non Pro och därmed vara startberättigad i SRCHA Non Pro klasser SKA deklaration lämnas varje år. Samma deklaration SKA även lämnas av Youth ryttare som vill få tävla i SRCHA Non Pro klasser. Deras medlemskort innehåller då  Youth+Non Pro. Medlemsavgift för Youth förändras inte.


Undrar du över din ryttarstatus/medlemskap, om du INTE avser att tävla? Du är t ex hästägare eller vill vara delaktig i och supporta föreningens verksamhet? Då behöver du inte skicka in Non Pro deklaration och du får ett medlemskort som Open. Om intresset senare lockar ut dig på tävlingsbanan, gäller förutsättningarna för respektive ryttarstatus för att vara startberättigad i respektive klass. Det går att ändra under innevarande år, om förutsättningarna som Non Pro är uppfyllda. 


Vuxen:         300 kr

Ungdom:     150 kr

Life time:   3000 kr (gäller fr o m 2017 enl beslut årsmöte 2016)


Ange medlemskap + ditt namn vid betalning. Har du inte lämnat uppgifterna via formuläret kan du istället e-posta samma information till [email protected].  Glöm inte meddela vid adressändring. Inom kort kommer ditt medlemskort via epost. Om du av något skäl behöver få medlemskort och kallelser med traditionell post, behöver du ta kontakt med kassören för att få din begäran registrerad.


Man kan rida som Youth till och med det tävlingsår man fyller 19 år. Inom NRCHA gäller ett "brutet" år. Ett tävlingsår startar den 16 november (år 1) och avslutas den 15 november (år 2). På den första dagen, den 16 november, ska man vara 18

år eller yngre för att tävla som Youth. Du rider därefter som Youth fram till och med 15 november, även om du fyller 19 under tiden. (NRCHA rule book 1.1.8 och 2.2)


Dina personuppgifter - GDPR

Fr o m 25 maj 2018 ersattes den svenska personuppgiftslagen med den europeiska personuppgiftsförordningen GDPR. Föreningen ansvarar för att på ett lagligt sätt hantera och skydda dina uppgifter som finns i medlemsregistret. Uppgifterna behövs för kommunikation med och information till medlemmar, medlemskort med aktuell ryttarstatus samt vid bokföring av betalda avgifter och utbetalda prispengar. När du själv anmäler dig till en tävling används dina uppgifter för att administrera anmälningar, bokföring samt tävlingsresultat, Year End Awards och Lifetime earnings i SRCHA klasser som är officiella register.

Enligt regelboken delar SRCHA uppgifter med NRCHA, National Reined Cow Horse Ass, USA, vid tidpunkt för årliga förnyelse av föreningens status som international affiliate. I ansökan ingår uppgifter om aktiva egna medlemmar och vilka som själv har valt att vara aktiva NRCHA medlemmar.

Uppgifter om din ryttarstatus och aktivt medlemskap kan också delas till annan tävlingsarrangör som erbjuder SRCHA klasser och som du själv anmäler dig till. Det gäller också när en utomstående showsekreterare arbetar på uppdrag på en tävling arrangerad av oss själva som du själv anmäler dig till.

För frågor, rättningar, begäran om registerutdrag och möjlighet till avregistrering kontaktar du [email protected]

Medlemskort och kallelser

För att hålla föreningens kostnader låga skickas korten via epost. Om du av något skäl behöver få dessa med traditionell post istället, meddelas [email protected]