top of page

Vill du bli medlem? 

Fyll i formuläret på sidan, skicka in ev. Non Pro Deklaration och betala årsavgiften till:

BG 5483 - 8750 eller SWISH nr 123 457 1121.

Betalar du från utlandet använder du:

IBAN: SE1880000810599048726922 BIC: SWEDSESS

Non Pro deklaration - ska lämnas in varje år 

Föreningen införde Non Pro Deklaration fr o m 2018. För att du ska få ryttarstatus som Non Pro och vara startberättigad i SRCHA Non Pro klasser ska du uppfylla krav enligt regelboken för Non Pro status och du ska varje år lämna din deklaration. Samma gäller även Youth ryttare som vill tävla både SRCHA Youth och Non Pro klasser. Dessa medlemskort har kategori Youth+Non Pro. Medlemsavgift för Youth är oförändrad. Utseendet på deklarationen har uppdaterats fr o m 2021 i enlighet med NRCHAs nya formuleringar i deras motsvarande deklaration.

I Reined Cow Horse News May/June 2020 finns en artikel om skillnader mellan Non Pro och Open status.

Ryttarstatus/medlemskap, om du INTE avser att tävla? Du är t ex hästägare eller vill vara delaktig i och supporta föreningens verksamhet? Då behöver du inte skicka in Non Pro deklaration. Om intresset senare lockar ut dig på tävlingsbanan, gäller förutsättningarna för respektive ryttarstatus för att vara startberättigad i respektive klass. Det går att ändra under innevarande år, om förutsättningarna som Non Pro är uppfyllda. 

Medlemsavgift 

Vuxen: 350 kr (vid betalning senast 31 januari gäller 300 kr)

Ungdom: 200 kr (vid betalning senast 31 januari gäller 150 kr)

Life time: 3000 kr 

Ange medlemskap + ditt namn vid betalning. Har du inte använder formuläret på sidan kan du istället e-posta din information till medlemskap@srcha.eu. Glöm inte meddela adressändring. Ditt medlemskort skickas ut via e-post. Om du av något skäl behöver få medlemskort och kallelser med traditionell post, behöver du ta kontakt med oss för att få din begäran registrerad.

Man kan rida som Youth till och med det tävlingsår man fyller 19 år. Inom NRCHA gäller ett "brutet" år. Ett tävlingsår startar den 16 november (år 1) och avslutas den 15 november (år 2). På den första dagen, den 16 november, ska man vara 18 år eller yngre för att tävla som Youth. Du rider därefter som Youth fram till och med 15 november, även om du fyller 19 under tiden (NRCHA rule book 1.1.8 och 2.2).

Dina personuppgifter - GDPR

Fr o m 25 maj 2018 ersattes den svenska personuppgiftslagen med den europeiska personuppgiftsförordningen GDPR. Föreningen ansvarar för att på ett lagligt sätt hantera och skydda dina uppgifter som finns i medlemsregistret. Uppgifterna behövs för kommunikation med och information till medlemmar, medlemskort, aktuell ryttarstatus samt vid bokföring av betalda avgifter och utbetalda prispengar. När du anmäler dig till en tävling används dina uppgifter för att administrera anmälningar, bokföring och tävlingsresultat. Våra Year End Awards och Lifetime earnings i SRCHA klasser är officiella register.

SRCHA kan dela uppgifter med NRCHA, National Reined Cow Horse Ass, USA, vid tidpunkt för årliga förnyelse av föreningens status som international affiliate. I ansökan ingår uppgifter om aktiva egna medlemmar och vilka som själv har valt att vara aktiva NRCHA medlemmar.

Dina uppgifter med ryttarstatus och medlemskap kan också delas med annan tävlingsarrangör som erbjuder SRCHA klasser och som du själv anmäler dig till. Det gäller också när en utomstående showsekreterare arbetar på föreningens uppdrag på av oss arrangerad tävling som du själv anmäler dig till.

Medlemmar som av årsmötet är valda till mandattid i valberedningen kan få tillgång till dina uppgifter för att  utföra sitt uppdrag för föreningen.

För frågor, rättningar, begäran om registerutdrag och möjlighet till avregistrering kontaktas styrelsen@srcha.eu

Medlemskort och kallelser

För att hålla föreningens kostnader låga skickas kort och kallelser via epost. Om du av något skäl behöver få dessa med traditionell post istället, meddelas medlemskap@srcha.eu

Hur gör man? Är du lite händig på din mobil, padda eller dator och har appen Adobe Acrobat nedladdad? Då kan du med appens funktioner lätt sätta dina X, skriva dina svar och signera.  Spara dokumentet och e-posta till medlemskap@srcha.eu

Alternativt skriv ut på en skrivare och fyll i deklarationen. Det är OK att skicka in den som e-post via scanner eller foto med mobilen.

Formulär - lämna och uppdatera medlemsuppgifter  

Namn*

Tidigare medlem?*

Ryttarstatus (Open,Non Pro,Youth eller Youth+Non Pro)*

För Non Pro status, kommer du skicka en NP deklaration?

För Youth ryttare, anges ålder ÅÅMMDD

Telefon*

E-post*

Adress*

 Ev. meddelande 

bottom of page