SRCHA

Swedish Reined Cow Horse Association

SRCHA Youth

Vi hälsar Eva Nilsson välkommen som ungdomsansvarig i SRCHA fr o m 2018. Som Youth medlem kommer du att kunna kontaktas direkt av henne. Eva kommer att arbeta för och med er ungdomar. Hon kliver in med ett stort engagemang  och många idéer redan från start. Styrelsen välkomnar Evas initiativ och att få fler ideella krafter som hjälper till att föra föreningen framåt. Eva jobbar utanför styrelsen men med en tät kontakt och förankring tillsammans med oss.


Du når Eva via FB sidan SRCHA Youth och via epost till [email protected]


Har du själv en idé, tveka inte att ta kontakt, du varmt välkommen

Välkomna till årets första ridna ungdomsträff den 9-10 juni

Vi kommer att vara hos Urban och Ulrika Gullberg. Det blir två dagar med ko-träning, reinwork och teori. Pris: 1500:- inklusive mat och logi för ryttaren och rephage till hästen. Föräldrar kan beställa mat men logi får man ordna själv. Finns möjlighet att ta med egen husvagn, lastbil, tält etc.

Anmälan till Eva Nilsson via sms 0722005966 eller mail till [email protected]. Anmälan är bindande och medlemskap i SRCHA är ett krav.

Har ni några frågor så hör gärna av er via mail eller telefon. Välkomna!

Inbjudan till SRCHA ungdomsträff på Boda Borg i Karlskoga den 14/4

En dag full med äventyr och skratt där föräldrar och ungdomar träffas och har kul tillsammans, samtidigt som vi diskuterar hur vi vill ha vårt första år med vår ungdomssatsning. Mitt mål är att alla våra ungdomar ska lära känna varandra och ha roligt tillsammans, samtidigt som vi tränar och tävlar våra hästar. Alla nivåer på häst och ryttare är välkomna, man behöver inte tävla! Det enda kravet vi har är ett medlemskap i SRCHA. 

Hälsningar Eva Nilsson


PDF - Läs hela inbjudan här.